zondag 11 december 2011

# 23 Evaluatie

Grote meid! Ik heb het gehaald! Je moet niet vragen hoe, maar het is me uiteindelijk gelukt. Het een en ander heeft zo'n 1,5 jaar (met een flinke tussenpoos) gekost, maar hè, hè ik ben er! Pfff.
Ik heb begrepen dat dit de laatste groep binnen KW is die het "23 dingen"traject kan volgen, dus ik moèst het van mezelf afmaken. Gelukt! Vooral het begin (Flickr etc. is niet echt m'n ding) kostte mij heel veel moeite en daar bleef ik eigenlijk ook flink op hangen.

Evenals m'n pc waar geruime tijd geen land mee te bezeilen was. Deze was of erg traag, of liep compleet vast. Of ik kon er helemaal geen internet mee ontvangen... Maar de laatste weken gedroeg m'n pc zich erg braaf (goed zo, knul :) ); ik heb er goed mee kunnen werken.
En er zijn ook nog zaken die ik niet goed begrijp, bijvoorbeeld waarom werkt de ene link vanaf You Tube wel in m'n blog en de andere niet... Geen idee.

Er zaten voor mij bekende "dingen" bij als You Tube, Google Maps en Bibliotheek 2.0. Of ik sociale media etc. voor mijzelf ga gebruiken weet ik nog niet. Maar Library Thing misschien wel. Ik heb me wel voorgenomen om de komende weken de zaken die ik nog niet goed begrijp 's rustig na te lopen.

Wat betreft de 23 dingen toepassingen binnen KW: er is nu ook een groep gebruikers die het "7 dingen" traject volgt via KW. Via de KW website zijn blogs van verschillende collegae te volgen. KW kan ook via Twitter en Facebool gevolgd worden. Evenals Linked In geloof ik.
De KW locaties kunnen via Google maps worden gevonden. En er zijn KW filmpjes op You Tube te vinden. Dus er worden al veel van de 23 dingen toegepast.
De virtuele boekenkast is mogelijk nog een optie. En de muziekdingen als Spotify natuurlijk. Hoe gaan we daarmee om? Kortom: er blijven nog genoeg (digitale) uitdagingen over.

3 opmerkingen:

  1. Zo zie je maar: de aanhouder wint. Mooi en knap dat je de 23 dingen hebt voltooid. Gefeliciteerd! En blijf aandacht voor de uitdagingen houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Goed dat je doorgezet hebt, je mag met recht trots zijn dat je het hebt afgemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen